Kaasdip

Deze kaasdip is perfect om te serveren op feestjes. Wat toastjes of dipstokjes ernaast en dippen maar! Zó lekker! Het is ook nog gemakkelijk om klaar te maken en daarnaast kun je er prima mee variëren. Doe er bijvoorbeeld wat stukjes bacon doorheen en kies voor amandelen of peterselie als topping in plaats van pistachenootjes in dit receptje. Klinkt allemaal goed toch?
Let op: deze kaasdip moet nog minimaal een nachtje de koelkast in om op te laten stijven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |