Kalfstong met rode portsaus

Foody Redactie


Kalfstong is een niet alledaags mooi en delicaat stukje vlees. Kalfstong kun je op verschillende manieren bereiden. Je kunt de tong pocheren, grillen, roken of zelf pekelen. Maar het lekkerst is het om hem in een goede bouillon te koken. Het vocht waarin je de tong kookt wordt een geweldige bouillon, en de tong zelf krijgt met het garen in de bouillon al die lekkere smaken van de groente en kruiden mee. Een goede saus en wat groente naast het vlees zijn al voldoende om een bord met schitterend eten neer te zetten. Met rode portsaus en wat broccoli bijvoorbeeld. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Bert Verhagen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.