Kip Cashew
De Aziatische keuken ben ik steeds meer gaan waarderen. Ik ben een tijd niet zo into de rijstgerechten geweest, maar mijn liefde is weer helemaal terug en heb dan ook het boek Bill’s Asian Basics van Bill Granger gekocht. Dit boek staat vol Aziatische recepten zoals Thaise curry’s, noodlesoep, gemarineerde kip en pittige gerechten met sambal. Zo ook deze kipcurry met cashewnoten. De kip cashew is mild van smaak en lekker romig door de noten en de yoghurt, heerlijk! Garneer eventueel met koriander en server met rijst en/of naanbrood.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |