Kip cordon bleu
Ben je dol op kip cordon bleu? Vanaf nu maak je dit stukje vlees gevuld met ham en kaas super gemakkelijk zelf. Het is totaal niet moeilijk om zelf te maken. Het lekkerst is het natuurlijk als het korstje lekker is doorgebakken, de kaas eruit druipt als je het vlees doorsnijdt en als de kip dan ook nog sappig is. Yum! Serveer met wat gebakken aardappeltjes en groente en je hebt een topmaaltijd! Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |