Kokos panna cotta met mango

Als afsluiter van het kerstdiner is het fijn als je een dessert hebt dat fris is en niet heel zwaar op de maag valt. Deze kokos panna cotta met mango is perfect. Helemaal niet ingewikkeld om klaar te maken en echt ontzettend lekker. Het geheim zit ‘m in het gebruik van maïzena en geen gelatine.Resultaat is een zijdezacht dessert dat het ultieme finalestuk van dit menu is. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 30 min | Koeltijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |