Kokostaart met amandelen en bosbessen
Kokos, amandelen en bosbessen: ze vormen een geweldige combinatie in deze kokostaart. Deze kokostaart is supereenvoudig te maken en heerlijk smeuïg. De taart is ook veelzijdig, net zo lekker als warm nagerecht, met wat slagroom erbij, als op kamertemperatuur met een kopje thee. Smullen! Recept is afkomstig uit het boek Sweet van Yotam Ottolenghi en Helen Goh.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 50-55 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |