Kwarkbroodjes
Zelf broodjes bakken moeilijk? Integendeel. Met dit recept maak je zelf heerlijke kwarkbroodjes. Ze hebben iets weg van scones, alleen zijn ze wat frisser van smaak en hebben ze ook meer een broodstructuur. De kwarkbroodjes zijn niet overdreven zoet of fris, dus met een plakje kaas zijn ze ook heerlijk. Ook fijn: deze kwarkbroodjes hoef je alleen te kneden en te vormen, dan kunnen ze gelijk de oven in.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |