Kwarkbroodjes met rozijnen en abrikozen

Kwarkbroodjes met rozijnen en abrikozen


Wat is er nou lekkerder dan een uitgebreid ontbijt met versgebakken broodjes? Het deeg voor deze kwarkbroodjes moet de avond van tevoren worden gemaakt en dat maakt deze broodjes uitermate geschikt voor bij het ontbijt. Bestrijk de broodjes na het bakken direct met de gesmolten boter en doop ze ondersteboven in de kaneelsuiker. Serveer met nog een lik roomboter, een glas versgeperst sinaasappelsap en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Bianca Janssen
  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Muffins met citroen en bramen
 6
Foody redactieFoody redactie
FoodBlogSwap: Rozijnen speltbrood van Marion
 6
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Kwarkbrood met noten en vruchten
 31
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muesli kwarkbollen
 14
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.