Lams kebab met hangop

Lams kebab met hangop


2 personen

Lamskebab haal je vaak bij de shoarmaboer, met klodders vette knoflooksaus. Je kunt het ook prima thuis maken, want deze homemade versie is een stuk magerder. In dit receptje vervang je de knoflooksaus namelijk door hangop. Natuurlijk kun je het vlees niet grillen zoals de shoarmaboer dat doet, maar met twee aardappelen met een ijzeren pen ertussen kom je aardig in de buurt. Serveer de kebab lekker op een broodje met de hangop. Eet smakelijk!

Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 30 min

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Fastfood Friday: Broodje kebab
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Cevapcici
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.