Maïsbrood

Maïsbrood


Een warm en vers maisbrood is zeker een goede afwisseling voor 'normaal' brood. Het recept is super simpel en je hebt de helft van de ingrediënten wellicht al in je keukenkastjes staan. Alle ingrediënten behalve de maiskorrels worden samen in een kom gemengd. Het eindresultaat is een luchtig en krokant maisbrood. Eetsmakelijk! Let op: het brood moet tweemaal ongeveer 45 tot 60 minuten rijzen. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Speculoos cheesecake bites Speculoos cheesecake bites
Gevulde paprika’s met couscous en halloumi Gevulde paprika’s met cousco...
MonChou koekjes MonChou koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Melissa Schurer
  • Suzanne van den Berg
  • Naomi Van de Pol
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.