Maïsbrood
Een warm en vers maisbrood is zeker een goede afwisseling voor 'normaal' brood. Het recept is super simpel en je hebt de helft van de ingrediënten wellicht al in je keukenkastjes staan. Alle ingrediënten behalve de maiskorrels worden samen in een kom gemengd. Het eindresultaat is een luchtig en krokant maisbrood. Eetsmakelijk! Let op: het brood moet tweemaal ongeveer 45 tot 60 minuten rijzen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |