Mango-banaan ijs

Ingrediënten
4 personen
Toetjes, ik hou ervan! Een bakje yoghurt zoals ik dat thuis eet na het eten, kan ik nou niet echt een 'toetje' noemen. Maar ja om nou elke dag zo'n toetje naar binnen te scharen gaat wat ver.. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan met een gezond alternatief voor toch een lekker zoet toetje. Zelf ijs maken it is! Super makkelijk en snel van bevroren fruit. Doe de bevroren mango en banaan in de keukenmachine. Schenk hier amandelmelk en de agavesiroop bij en laat de machine draaien totdat je een romig ijsmengsel hebt. That's all. Enjoy!


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |