Jamie's zwarte rijstpudding met mango en passiefruit

Foody Redactie


Hoe leuk ziet deze rijstpudding eruit? Die kleurencombinatie is geweldig! En de smaak van deze zwarte rijstudding met mango en passievrucht overigens ook. Begin van te voren met het koken van de zwarte rijst, dit heeft namelijk even de tijd nodig. Pureer in de blender vervolgens een deel van de zwarte rijst met bananen, vanille en kokos. Klinkt heel raar, maar echt, het is zo lekker. Het is ook behoorlijk machtig en je maakt er dus het beste kleine potjes van. Heerlijk als ontbijt, maar kan ook prima als dessert worden gegeten. 
Voorbereidingstijd: 10 min | Kooktijd: 60 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.