No bake cheesecake met aardbeien

Deze no bake cheesecake met aardbeien is zacht, romig en fris tegelijk. Met een krokante koekjesbodem en fris gemarineerde aardbeien. Yum! En zoals de naam al zegt, een oven is niet nodig. Wel een portie geduld. Deze cheesecake moet namelijk een nachtje opstijven in de koelkast. Maar hij is zeker het wachten waard. Zowel met de koekjesbodem en de topping kun je lekker variëren. Ga bijvoorbeeld voor een bodem van bastognekoeken en een topping van frambozen, bramen of blauwe bessen. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 20 min | Opstijven: 1 nachtje in de koelkast
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |