Omelet met zalm, avocado en waterkers

Omelet met zalm, avocado, Hüttenkäse en wat pittige waterkers. Totaal niet moeilijk om klaar te maken, maar wel harstikke lekker. De broccoli gaat rauw in het gerecht en geeft een fijne bite aan het geheel. Dit omdat alle andere ingrediënten vrij zacht zijn. Serveer eventueel met een sneetje brood en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |