Ontbijt met Brinta Oergranen en gepocheerde peertjes
De dag beginnen met een heerlijk ontbijtje is ontzettend fijn. En in het weekend heb je vaker net iets meer tijd om net even iets uitgebreider te ontbijten. Pannenkoekjes, smoothies, ontbijtmuffins of, zoals in dit recept, een heerlijke pap. Geen standaard variant met alleen havermout deze keer, maar eentje Brinta Oergranen met gepocheerde peertjes. De combinatie is heerlijk zacht met een bite en subtiel zoet. Klinkt goed toch? Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |