Oosterse zalm met spinazie
Zalm en spinazie blijft een top combinatie! En deze zalm met een Oosterse marinade is heerlijk. Het zoute van de sojasaus en een pittige bite van de peper komen goed tot zijn recht bij de zachte vis. Het is een super simpel gerecht, maar ó zo lekker! En helemaal lekker is het wanneer je het klaarmaakt in een stoomoven. De smaken, vitamines en structuren blijven zo veel beter behouden en de zalm blijft dus heel mals en zacht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |