Ottolenghi’s bloemkooltaart

Ottolenghi’s bloemkooltaart


Deze bloemkooltaart is echt hemels! Het is eigenlijk een soort frittata, of een quiche zonder korst. Gemakkelijk om te maken en de smaken combineren heerlijk met elkaar. In het originele recept wordt Parmazaanse kaas gebruikt en dat is in deze variant vervangen door Cheddar omdat dat zo lekker pittig is. Deze bloemkooltaart is het zeker waard een keertje te proberen. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Tania van Huik
  • Suzanne van den Berg
  • Brigitte Peters
  • Renate Rozendaal
  • Dominique Van den Brande
  • Simone Heemskerk
  • Annelou de Groot
  • Hagoed
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.