Panzanella met Perzik en Burrata

Knapperig brood, zoete gegrilde perzik en superromige burrata. Klinkt als een heerlijke combinatie toch? En heerlijk dat is deze panzanella zeker. Panzanella is een Italiaanse broodsalade, waarin restjes oud geroosterd brood worden verwerkt. Traditioneel wordt panzanella gegeten met tomaat en basilicum. Maar deze variant is ook zeker de moeite waard. Heerlijk als lunch, maar deze salade volstaat zeker ook als maaltijdsalade. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |