Pistache Semifreddo

Hemels, deze zacht smeltende semifreddo met een crunchy bite van de pistache noten. Semifreddo is een typisch Italiaans nagerecht, wat half bevroren ijs betekent. Het lijkt een beetje op een soort mousse wat je invriest. Er komt geen ijsmachine aan te pas. IJs vind ik echt heerlijk, en deze pistache semifreddo is, al zeg ik het zelf, echt super gelukt! Simpel om te maken en heel zacht van smaak.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |