Pittige kroketburger

Foody Redactie


Een kroketburger. Klinkt goed toch? En goed is deze burger zeker! En een kroket maak je natuurlijk met ragout en een krokant korstje. Lekker natuurlijk, maar het kan nog lekkerder. En nog lekkerder en pittiger maak je de kroketburger met pittige chorizo, ham én gedroogde chipotle pepers. Serveer deze pittige kroketburger op een broodje met sla, tomaat en mosterdsaus en smullen maar. Tip: De ragout moet goed terugkoelen en stijf worden om te kunnen rollen en/of vormen. Dus het is verstandig om dat een dag van tevoren klaar te maken.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Melissa Schurer
  • Hellmann's
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.