Plaatpizza met spinazie, kip en Parmezaanse kaas
Beleg een pizzabodem met spinazie, kip en Parmezaanse kaas, schuif 'm de oven in en smullen maar! Ontzettend gemakkelijk en hartstikke lekker. Prima gerechtje voor op een doordeweekse dag. Zeker als je gebruik maakt van kant-en-klaar pizzadeeg. Wil je het pizzadeeg en de tomatensaus liever zelf maken? Dat kan natuurlijk ook, maar ben je wel even wat langer bezig.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |