Polentafriet

Polentafriet


Wat aardappels zijn voor ons Nederlanders, is polenta voor de Italianen. Ze maken er alles van! Zo ook heerlijke polentafrietjes. Super gemakkelijk om te maken en heerlijk op smaak gebracht met tijm en Parmezaan. Er komt geen frituur aan te pas bij het maken van deze frietjes, want je bakt ze lekker af in de oven. Ze worden heerlijk krokant en zijn daarmee perfect voor kindertjes en grote mensen. Serveer deze polentafrietjes met een frisse zelfgemaakte citroenmayonaise en smullen maar. Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 1 uur, Oventijd: 45 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Claudia Ahlers
  • Foody redactie
  • Wil Joop
Sweet & smokey bloemkool
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Tacorolletjes met gehakt
 3
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Pizza bruschetta
 4
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.