Quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas

Ingrediënten
Zin in een quiche met tomaat, maar wordt de bodem altijd zo zompig? Dat is met dit receptje zeker verleden tijd. Met deze heerlijke quiche met tomaat, rozemarijn en geitenkaas ben je verzekerd van een knapperige bodem. De tip? Gebruik couscous. Couscous neemt namelijk het vocht op, zorgt voor een krokante bodem en je proeft er niets meer van na het bakken. En nog iets fijns: deze quiche is ontzettend simpel om te maken. Lekker als lunch, als hapje bij de borrel of als avondeten met een salade erbij. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30 min


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |