Quinoa granola

Foody Redactie


Ik vind alles van Donna Hay lekker, en jullie weten inmiddels ook wel dat ik echt dól ben op quinoa. Toen ik een receptje tegenkwam voor quinoa granola ( of eigenlijk dus gewoon quinoa cruesli) was ik meteen om. Het zag er zó lekker uit dat ik het wel móest maken. De smaak is erg yummie, en het is ook een stuk crunchier dan normale granola. Je kunt deze gezonde granola ook nog glutenvrij maken; gebruik dan glutenvrije havervlokken! Wat je ook gebruikt: deze granola is in ieder geval heerlijk met wat yoghurt en vers fruit. Aan de slag dus!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Thecla Walta
  • Wil Joop
  • Edith Verheijden
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.