Quinoa met geroosterde venkel en wortel

Venkel is heerlijk fris, anijs-achtig van smaak. Je kunt venkel prima rauw eten, in een salade bijvoorbeeld. Maar ook geroosterd met wortel is venkel een fijne combinatie. Het frisse van de venkel en het zoete van de wortel is een heerlijke combi. Serveer met wat quinoa en je hebt een lekker licht én gezond gerecht. Garneer met wat feta en het is helemaal af. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |