Rabarber compote

Het rabarberseizoen is weer aangebroken! Een heerlijke groente waarmee je zowel de hartige als de zoete kant mee op kunt. Heerlijk in combinatie met gerookte kip bijvoorbeeld, maar ook perect om mee te bakken. En deze rabarber compote is ook echt overal lekker bij! 'S ochtends in de yoghurt of kwark, in combinatie met een stukje gegrild vlees of met een bolletje ijs als dessert. Harstikke veelzijdig dus deze rabarber comopote! En lekker.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |