‘Risotto’ van Parelcouscous met erwtjes en Parmezaan

‘Risotto’ van Parelcouscous met erwtjes en Parmezaan


2 personen

Deze ‘Risotto’ van Parelcouscous met erwtjes en Parmezaan is een heerlijk receptje. Door er nog een schep Vadouvan aan toe te voegen zet je in no-time een op en top fusion gerecht op tafel. Vadouvan is een Indiaas kruidenmengsel van kerrieblad, fenegriek, mosterdzaad, knoflook en soms uien en/of komijnzaad. Dit gerecht doet het hartstikke goed als diner.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Madieke van der Zee
  • Bart van der Helm
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.