‘Risotto’ van Parelcouscous met erwtjes en Parmezaan
Deze ‘Risotto’ van Parelcouscous met erwtjes en Parmezaan is een heerlijk receptje. Door er nog een schep Vadouvan aan toe te voegen zet je in no-time een op en top fusion gerecht op tafel. Vadouvan is een Indiaas kruidenmengsel van kerrieblad, fenegriek, mosterdzaad, knoflook en soms uien en/of komijnzaad. Dit gerecht doet het hartstikke goed als diner.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |