Roomkaas bananenbrood

Muffins met citroen en bramen


Of het nu een brood is of een cake, daar zijn de meningen over verdeeld. Dit roomkaas bananenbrood heeft qua ingrediënten misschien meer weg van een cake, maar eenmaal gebakken heeft het toch die grove structuur vergelijkbaar met brood. Doordat er roomkaas door het beslag zit is het bananenbrood lekker smeuïg en ook wat lichter van kleur dan je gewend bent van een bananenbrood. Daarmee is een plakje heerlijk met het ontbijt of gewoon lekker als tussendoortje. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60-65 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.