Rundersukade met pompoenpuree

Foody Redactie


Rundersukade met pompoenpuree en aardappeltjes. Klinkt als een prima kerstgerecht toch? En het is ook nog een gevalletje kleine moeite met groots resultaat. Je kunt dit kerstrecept namelijk prima voorbereiden. Nadat je het vlees in de oven hebt gezet heb je er urenlang geen omkijken meer naar. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het inkoken van de jus.
Tijd is dus wat je zeker nodig hebt. Serveer de rundersukade met pompoenpuree, gebakken aardappeltjes en gebakken champignons met spekjes. Smullen! 
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • M_snuverink
  • Foody redactie
  • Liduine Smals
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.