Sbrisolona, kruimelnotenkoek
De kruimelnotenkoek, ofwel Sbrisolona, is een Italiaanse amandel-maïsmeel koek. Het is onwijs makkelijk te maken en erg lekker. De koekjes zijn heerlijk crunchy. De kruimelknotenkoek doet je misschien denken aan de cantuccini koekjes, maar deze zijn zachter van textuur. Heerlijk om te serveren bij een kopje koffie/thee. Maar kijk wel uit, je blijft er van eten! Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |