Shoarma kruiden maken

Foody Redactie


Een goed broodje shoarma op zijn tijd kan ontzettend lekker zijn. Al helemaal met lekker wat knoflooksaus. En zo'n broodje hoef je natuurlijk niet altijd te halen, maar kun je ook gemakkelijk thuis klaarmaken. In dit artikel zie je hoe je zelf heel eenvoudig shoarma kruiden maakt met de kruiden die je al in huis hebt. Je hoeft de kruiden alleen even met elkaar te mengen en je bent klaar. Zo heb je ontzettend snel je eigen kruidenmix gemaakt. En of je de shoarma nu vervolgens eet op een broodje, met rijst en zoete aardappel of verwerkt in een ovenschotel, het is heerlijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sanne Smedinga
  • Sylvia Willemsen
  • Moniek van Raak
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.