Simpele pasta met ansjovis, tomaat en basilicum

Pasta op z'n tijd is heerlijk. En voor een echt lekkere pasta heb je vaak niet eens zo heel veel ingrediënten nodig. Zo ook niet bij deze gemakkelijk te maken pasta met ansjovis, tonijn, tomaat en basilicum. Ontzettend lekker, vol van smaak en dat alles binnen een klein half uurtje. Ideaal!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |