Sla uit een potje oftewel Salad in a jar

Foody Redactie


Ziet deze salade er niet super mooi uit? En naast het feit dat zo'n salad in a jar en mooi uit ziet, is het ook nog eens knap handig. Zeker als je het mee wilt nemen voor lunch of een salade wilt voor bereiden voor 's avonds. Essentieel bij de sla uit een potje is dat je de dressing onderin doet. Daarop eerst een ingredient dat niet zo snel verlept (in mijn geval dus bietjes) en dan de rest. Even omkeren in een kom of op een groot bord, even mengen en voila; je salade is klaar. Makkelijker kan niet! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.