Snickerstaart

Ingrediënten
- 100 gr ongezouten pinda’s
- 125 gr bloem
- 25 gr lichtbruine basterdsuiker
- snuf zout
- 115 gr roomboter ongezouten
- 45 ml koud water
- 1,5 blikje bereidde dulche de leche
- 100 gr zoute pinda’s
- 225 gr melkchocolade
- 2 el pindakaas
- Extra: gecrushte zoute pinda’s en dulche de leche voor de topping
Deze snickerstaart is echt een feestje! In een snickerstaart mogen er drie dingen natuurlijk niet ontbreken: nootjes, chocolade én karamel! Deze taart is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens super simpel om te maken. Win-win dus. Je moet wel wat geduld hebben, de taart moet nog even de tijd krijgen om op te stijven in de koeling, maar het is het zeker waard.
Voorbereidingstijd: 40 min | Oventijd: 20 min | Opstijven: minimaal 120 min


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |
![]() |
Champagne cheesecake met aardb... |
![]() |
Spinaziesalade met pompoen en... |