Socca met burrata en geroosterde tomaat

Socca met burrata en geroosterde tomaat


4 personen

Socca is de lokale lekkernij uit Nice. Het is een soort stevige pannenkoek gemaakt van kikkererwtenmeel. De socca is vrij naturel van smaak en wordt enkel extra op smaak gebracht met wat peper en zout en soms wat Mediterrane kruiden. In principe kan je de socca met van alles beleggen. Met gegrilde groente bijvoorbeeld, of geef er een Arabische twist aan met hummus en granaatappel. Maar deze variant is heerlijk met burrata en geroosterde tomaatjes uit de oven. 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.