Soft taco’s gevuld met chimichurri biefstuk
Chimichurri hoort eigenlijk niet tussen een taco, maar lekker is het zeker wel. Chimichurri is eigenlijk een soort van pesto, maar dan met koriander, rode wijnazijn en de nodige verse pepers. Je serveert het bij voorkeur op een stukje gegrild vlees, zoals biefstuk of een ribeye. Perfect dus om te serveren met deze soft taco's met biefstuk. Vul de taco's ook nog met een frisse koolsalade van witte kool, komkommer, ui en wat yoghurt. Perfect als tegenhanger van de pittige smaken. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |