Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Deze spaghetti aglio, olio e peperoncino, oftewel spaghetti met knoflook, olie en Spaanse peper, is echt een topper! Want ook al doet de titel iets ingewikkelds vermoeden, deze spaghetti is super makkelijk om te maken. De eenvoud van deze spaghetti maakt ook wat het is. Pure smaken, geen gedoe en vooral genieten van de spaghetti. Serveer met een frisse salade en je hebt een topper van een maaltijd. Buon appetito!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |