Speculaas shortbread koekjes

Muffins met citroen en bramen


Shortbread koekjes hebben een fijne structuur door het poedersuiker, en omdat ze lekker bros zijn. Heerlijk. De 'normale' variant met vanillesmaak is al top, maar deze versie met speculaaskruiden is perfect voor deze tijd van het jaar. En om helemaal in sinterklaassferen te blijven wordt het vanille-extract vervangen door amandelextract. Dat maakt deze speculaas shortbread koekjes perfect voor Sinterklaas!

Voorbereidingstijd: 15 min | Rusten: 60 min | Oventijd: 14-16 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Cj.de.groot
  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.