Spelt kruidnoten met karamel en zeezout
De Sint is weer in het land en dat betekent dat de winkels weer vol liggen met allemaal kruidnoten. Heerlijk natuurlijk, maar het is veel leuker én lekkerder om ze gewoon zelf klaar te maken. En dan niet zo maar kruidnoten, maar spelt kruidnoten afgetopt met karamel en zeezout. Klinkt hartstikke lekker toch? Zeker weten dat je deze kruitnoten niet kunt laten staan. Enjoy!
Let op: laat het deeg voor het beste resultaat minimaal een uur rusten in de koelkast.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |