Spinazie-wortelsalade met quinoa

Foody Redactie


Eerlijk is eerlijk, deze spinazie-wortelsalade met quinoa is niet de meest spannende salade, maar het is snel gemaakt, gezond én lekker. En je kunt er altijd wat aan toevoegen om hem een beetje op te leuken. Een krokant uitgebakken stukje spek bijvoorbeeld. Of kip. Of gewoon extra groenten voor als je de salade vegan wilt houden. Maar voor een snelle, voedzame lunch is deze salade perfect. En je moet het maar zo zien: je hebt wel meteen een flinke dosis groente voor de dag binnen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
  • Ron de Kort
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.