Stoere stoof met bier en koffie

Foody Redactie


Dit weer vraagt om een heerlijke bierstoofschotel. Een heerlijk gerecht wat ook nog eens supergemakkelijk is om te maken. Belangrijk is dat je een goed stuk vlees gebruikt waar het vet nog aan zit. Dit geeft namelijk smaak en zorgt voor mals vlees. Daarnaast moet je er de tijd voor nemen. Maar dat is het zeker waard. Serveer het supermalse stoofvlees met een mooie aardappelpuree of hand gesneden frieten, of mooier nog: met warme tortilla's. Geniet ervan! 

Voorbereidingstijd: 10 min | Stooftijd: 240 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Elocin Zarah
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.