Stoofperengalettes met walnoten

Deze krokante bladerdeegtaartjes met stoofpeer zijn heel makkelijk te maken en zijn perfect als (onderdeel van) een dessert. De frangipane onder de stoofpeer is gemaakt met walnoten, dit geeft een fijne smaak aan de galettes. Het lekkerste zijn de taartje als je ze vers bakt, maar de losse onderdelen kan je goed van tevoren bereiden. Yum!
Voorbereidingstijd: 30 min | Stooftijd: 2-3 uur | Oventijd: 30-35 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |