Stoofpotje met kip, mosterd, aardappeltjes en witte druiven

Stoofpotje met kip, yum!! Heerlijk zo’n pot op het vuur, met zachtjes pruttelende ingrediënten die samen al hun smaken afgeven tot dat het een top gerecht wordt. Na het aanbraden van de kippenbouten, bak je de aardappeltjes en spekjes in de pan en blus je het af met wat wijn. Leg alles in een ovenschaal, of laat het in de pan en schuif het geheel vervolgens in de oven. Top het stoofpotje af met druiven. Ja echt, druiven. Ze worden heerlijk zoet wanneer ze even in de oven hebben gestaan en ze geven tegelijk een heerlijk frisje aan het gerecht.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 10 min + 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |