Tarte tatin van wortel met vadouvan-ijs

Dit is een bijzonder bijgerechtje door de combinatie van warm/koud en zoet/hartig. Vadouvan is een kruidenmengsel van kerrieblad, fenegriek, mosterdzaad, knoflook en soms uien en komijnzaad. Een bijzonder ijsje dus. De combinatie met de zoete wortels en sinaasappel en kaneel is perfect. Lekker om te serveren bij een pittige kipcurry.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |