Tielle Sétoise: hartige taart met zeevruchten
Tielle Sétoise is de chique benaming voor een hartige vistaart die gevuld wordt met inktvis in tomatensaus. En het is waanzinnig lekker! Tot op de dag van vandaag wordt deze Tielle Sétoise in Frankrijk naar traditioneel recept gemaakt. Al worden er ook verschillende versies gemaakt. Met bijvoorbeeld mozzarella, courgette en Parmezaanse kaas of met ansjovis. Deze variant met zeevruchten in plaas van inktvis is ook een topper! Het neemt even wat tijd in beslag, maar het is zeer zeker de moeite waard. Voorbereidingstijd: 45 min | Rijzen: 60 min | Oventijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |