Tunesische Couscous

Tunesische Couscous


8 personen

Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het schijnt dat de lekkerste couscous uit Tunesië komt. Ze maken de couscous daar namelijk door het te stomen, in plaats van het te wellen in bouillon. Daardoor worden de korrels veel groter en trekken de smaken er lekker in. De couscous wordt geserveerd met een sappig merquezworstje of met lekker mals lamsvlees, maar ik koos voor heerlijke gehaktballetjes, tomaten, kikkererwten en parmezaanse kaas. Genieten geblazen!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
BBQ Chicken Courgette BBQ Chicken Courgette
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Anne_alles
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.