Vegetarische korma met spruitjes

Vegetarische korma met spruitjes


Korma betekent eigenlijk niets meer dan stoven in het Indiaas en is oorspronkelijk dan ook een mild stoofgerecht uit het noorden van India. Hier in Nederland is vooral kip- korma het meest bekend, maar in India worden er verschillende varianten van gegeten. Een keer geen kip deze keer, maar een heerlijke vegetarische korma met aardappelen en groenten uit het seizoen. Ook ontzettend lekker. Serveer de vegetarische korma met spruitjes en/of naanbrood. 
Voorbereidingstijd: 30 min | Pruttelen: 40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Malu Derhaag-Ogg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.