Vegetarische korma met spruitjes
Korma betekent eigenlijk niets meer dan stoven in het Indiaas en is oorspronkelijk dan ook een mild stoofgerecht uit het noorden van India. Hier in Nederland is vooral kip- korma het meest bekend, maar in India worden er verschillende varianten van gegeten. Een keer geen kip deze keer, maar een heerlijke vegetarische korma met aardappelen en groenten uit het seizoen. Ook ontzettend lekker. Serveer de vegetarische korma met spruitjes en/of naanbrood.
Voorbereidingstijd: 30 min | Pruttelen: 40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |