Viscuisine
Toen ik nog in de horeca werkte at ik vaak al om half 5. Ik heb toen heel wat diepvriespizza's, aardappelpannetjes en viscuisines van Iglo verslonden. Niet echt gezond natuurlijk maar wel makkelijk en snel. Maar wist je dat je viscuisine ook super makkelijk zelf kunt maken?
De topping bestaat uit een frisse kwark met citroen en een pluk peterselie. Echt, meer is het niet! Makkelijk, snel en heerlijk fris. Salade en/of groente en gebakken aardappeltjes erbij en je hebt een top gerechtje. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |