Vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie

Vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie


Een goed pasta gerecht is en blijft heerlijk! En een heerlijk gerechtje hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn om te maken. In dit ultieme comfort food recept combineer je vlinderpasta met kippendijen, spinazie en pimenton. Nog een beetje limoen, room en geroosterde pijnboompitten erbij en je hebt een zalig gerecht. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Bart van der Helm
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Hagoed
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.