Vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie
Een goed pasta gerecht is en blijft heerlijk! En een heerlijk gerechtje hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn om te maken. In dit ultieme comfort food recept combineer je vlinderpasta met kippendijen, spinazie en pimenton. Nog een beetje limoen, room en geroosterde pijnboompitten erbij en je hebt een zalig gerecht. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |