Vongole à la Van Mechelen

Van Mechelen The Recipe: Vongole


4 personen

Vongole wordt ook wel de Tapijtschelp genoemd. Ze zijn een stukje duurder dan mosselen, maar wel op dezelfde manier te bereiden. Dit lekkere recept voor vongole met rode peper, witte wijn en knoflook is vrij klassiek. Je kunt de schelpjes door een lekker bord spaghetti schepen of eet de schelpdiertjes als borrelhap of voorgerechtje. Serveer met verse citroenpartjes en wat stokbrood. Smullen maar! 

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.